Техническо SEO за стабилен уеб сайт

Техническото здраве на уеб сайта е изключително важно за неговото индексиране в Google, тъй като може да повлияе на видимостта на сайта и на потребителското преживяване. SS STUDIO знае, че за осигуряване на най-доброто техническо здраве на сайта, трябва уеб сайтът редовно да преминава през Техническо SEO и одит на текущото състояние.

Защо Техническото SEO е важно?

Техническото SEO е ключово за успешната оптимизация на сайта, неговата видимост и ефективност. Отстраняването на техническите грешки  е задължителна част от модерната SEO Оптимизация на всички уеб сайтове.

Подобрява видимостта на сайта
По-добра степен на индексация
Потребителско преживяване​
Увеличава конверсиите
По-добър SEO рейтинг
Сигурност и защита

Какво ще направим за Вашия бизнес?

Ръчна проверка на Вашия уеб сайт

Екипът на SS STUDIO ще премине ръчно през целия уеб сайт, за да провери правилното му функциониране, фиксирайки се върху проверка на бутони, вътрешни връзки и навигация. Важно е да се тестват всички контактни форми и функционалности като поръчка, регистрация и други. ​

Технически анализ чрез SEO инструменти

SEO инструментите позволяват лесен и бърз технически анализ на състоянието на сайта. В тази стъпка могат да се открият повтарящи се или несъществуващи страници, грешни пренасочвания, липсващи линкове и т.н.

Анализ на данни от Google

SEO специалистите в SS STUDIO използват инструменти на Google за получаване на детайлна оценка за състоянието, видимостта, трафика и скоростта на Вашия уеб сайт.

Отстраняване на технически грешки

След SEO одита и диагностицирането на техническото състояние на сайта, екипът на SS STUDIO преминава към премахване на установените грешки. Това подобрява здравето на уеб сайта и помага за неговото индексиране.​

Създаване на SEO Стратегия

Техническо SEO е първата стъпка към изграждане на цялостна SEO стратегия за Вашия бизнес уеб сайт.

Нашите клиенти

Защо да изберете нас?

Доверете здравето на уеб сайта си на нас! Технически SEO одит от SS STUDIO ще помогне на Вашия уеб сайт да подобри позициите си в интернет търсачките, отстранявайки всички технически грешки, така че сайтът Ви да отговаря на всички изисквания за индексиране на Google.

Опит в Техническо SEO
Отлична работа с данни
Инструменти за анализ
Прозрачност на комуникация